Uiteraard valt over smaak niet te twisten, daarom zit er in ons assortiment naast het merendeel wit, een variëteit aan kleuren. Naast voornamelijke grootbloemige soorten, hebben we ook een aantal klein bloemige rassen. Voor elke gelegenheid is er wel een gepaste orchidee. Van een moderne, trendy tot een klassieke uitstraling. Zo is er voor ieder smaak en interieurstijl wel een geschikte Phalaenopsis. Het plantmateriaal is afkomstig van het vooraanstaande bedrijf op het gebied van Phalaenopsis veredeling, Anthura uit Bleiswijk. Zij hebben al hun soorten vernoemd naar een wereldstad. Zo is een Phalaenopsis van Anthura altijd herkenbaar voor de exporteur en bloemist.

Bekijk hieronder ons assortiment. Niet alle soorten zijn iedere week leverbaar. Indien u graag opgenomen wilt worden in de weekmailing met het actuele aanbod en prijzen neem dan contact op. Wist u dat we ook mixdozen kunnen leveren? En bent u al bekend met onze painted colours?

Nieuw in ons assortiment

Maak kennis met Anthura Chiangmai. Een donker paarse kleur, met bloemen van 10 cm. Vernoemd naar de grootste stad in het noorden van Thailand.  Exclusief verkrijgbaar bij Pulcher.

Kobe

Kyoto

Venice (klein bloemig)

Hongkong(redlip)

Manila

Chiangmai

Seoul

Buffalo

Surabaya

Narbonne

Morelia

 

Montreux

Zoë Felix

Akita

Bilbao

 

Okayama

Detroit

Mix

Painted Colours