Home » Assortiment

Uiteraard valt over smaak niet te twisten, daarom zit er in ons assortiment naast het merendeel wit, een variëteit aan kleuren. Naast voornamelijke grootbloemige soorten, hebben we ook een aantal klein bloemige rassen. Voor elke gelegenheid is er wel een gepaste orchidee. Van een moderne, trendy tot een klassieke uitstraling. Zo is er voor ieder smaak en interieurstijl wel een geschikte Phalaenopsis. Het plantmateriaal is afkomstig van het vooraanstaande bedrijf op het gebied van Phalaenopsis veredeling, Anthura uit Bleiswijk. Zij hebben al hun soorten vernoemd naar een wereldstad. Zo is een Phalaenopsis van Anthura altijd herkenbaar voor de exporteur en bloemist.

Bekijk hieronder ons assortiment. Niet alle soorten zijn iedere week leverbaar. Indien u graag opgenomen wilt worden in de weekmailing met het actuele aanbod en prijzen neem dan contact op. Wist u dat we ook mixdozen kunnen leveren? En bent u al bekend met onze painted colours?

Nieuw in ons assortiment

Maak kennis met Anthura Narbonne. Een warme koperrode kleur, met bloemen van 8cm. Vernoemd naar de mediterrane kuststad. Het is een kleur met een luxe uitstraling. Exclusief verkrijgbaar bij Pulcher.

Kobe

Kyoto

 Nagasaki

Venice (klein bloemig)

Hongkong(redlip)

Manila

Seoul

Buffalo

Surabaya

Narbonne

Morelia

 

Montreux

Zoë Felix

Akita

Sevilla

Okayama

Detroit

Antalya

Mix

Painted Colours