Home » Nieuws

Lees hier onze laatste nieuwsbrief

 

Vertrouwen in de sierteeltsector

ABN AMRO verwacht dat de particuliere bestedingen in Nederland toenemen met 2,2% in 2018 en 2,3% in 2019. Het consumentenvertrouwen in Nederland is hoog; de werkloosheid is laag en daalt verder naar 3,5% in 2019. Niet alleen in Nederland is het consumentenvertrouwen hoog, ook de sentimentsindicatoren van de eurozone laten een positief beeld zien. Dit is gunstig voor de sierteelt de komende twee jaren. Uit onderzoek van Wageningen University & Research blijkt dat sierteeltproducten prijselastisch zijn. Stijgen de consumentenbestedingen? Dan kopen consumenten ook meer bloemen en planten.

Lees meer »

Painted Taupe

Al langere tijd bieden wij naast onze natuurlijke bloemen ook een Painted Collectie aan. Wist u dat we inmiddels 10 kleuren in ons aanbod hebben. Maak kennis met onze laatste variant: Painted Taupe.

Lees meer »

Geel

How wonderful the colour Yellow is. It stands for the sun. - Vincent van Gogh. Geel een opvallende en vrolijke kleur, een trendkleur in het voorjaar en de zomer van 2018. Ook tijdens de TrendZ voorjaarseditie in Gorinchem kwam de kleur geel veelvuldig voor.

Lees meer »

Snij-Phalaenopsis verovert terrein

Deze periode is voor de sierteeltsector bijzonder druk. Internationale Vrouwendag en Britse Moederdag vallen dit jaar in dezelfde week. De snij-phalaenopsis verovert langzaam maar zeker terrein op deze feestdagen. Een vrouwelijke, sierlijke bloem die prachtig is in zijn eenvoud.

Lees meer »