Home » Nieuws

Lees hier onze laatste nieuwsbrief

 

Geel

Geel

22 feb. 2018 15:23

How wonderful the colour Yellow is. It stands for the sun. - Vincent van Gogh. Geel een opvallende en vrolijke kleur, een trendkleur in het voorjaar en de zomer van 2018. Ook tijdens de TrendZ voorjaarseditie in Gorinchem kwam de kleur geel veelvuldig voor.

Geel is warmte, vrolijkheid en optimisme. Geel stimuleert en geeft focus. Geel is opvallend, zonnig, fris en alert. Geel vraagt om aandacht.

Lees meer »

Internationale Vrouwendag is een eerbetoon aan de kracht van vrouwen. Sterke vrouwen, sterke bloemen. De snij-phalaenopsis is een vrouwelijke bloem met kracht.

Internationale Vrouwendag stond en staat voor het gevoel van solidariteit en strijdbaarheid van vrouwen overal ter wereld. Dus een uitgelezen moment om vrouwen in uw professionele of sociale netwerk een passend boeket met een sterke snij-bloem te geven.

In 1911 werd de Vrouwendag internationaal voor het eerst gevierd – in 1912 voor het eerst in Nederland.

Thema 2018: Gendergelijkheid #wijzijngelijkwaardig

Gelijkheid tussen mannen en vrouwen draagt bij aan een vreedzame en duurzame wereld. Toch zijn vrouwen en meisjes vaak nog achtergesteld ten opzichte van jongens en mannen.

 

Lees meer »

In het interieur combineren we warme kleuren met dessins. Alles lijkt bewerkt te zijn en geïnspireerd op het florale. Rijke materialen, exotische uitstraling. Een stijltrend die past bij de exotische snij-phalaenopsis.

De gebruikte kleuren zijn divers en rijk, zowel pasteltinten als intensieve donkere tinten. Paars maakt een comeback. Zoals ook Pantone heeft aangetoond met de trendkleur Ultra Violet.

 

bron: bloemenbureau

Lees meer »

We veilen van maandag tot en met vrijdag. Rond feestdagen zijn er een aantal niet-veildagen. U vindt ons aanbod tevens op Floramondo. Ook een VMP koppeling behoort tot onze mogelijkheden. Wanneer u vóór 7.00 uur besteld, worden de dozen diezelfde dag bij u in de box geleverd op de veiling Aankomst 12.30 u in Aalsmeer, 13.30 u in Naaldwijk Op onderstaande feestdagen in 2018 wordt niet geveild. >>>>

 

2018

Dag

Datum

Week

Nieuwjaarsdag 2018

Maandag

1 januari

1

Tweede Paasdag

Maandag

2 april

14

Koningsdag

Vrijdag

27 april

17

Hemelvaartsdag*

Donderdag

10 mei

19

Tweede Pinksterdag

Maandag

21 mei

21

Eerste Kerstdag

Dinsdag

25 december

52

Tweede Kerstdag

Woensdag

26 december

52

Nieuwjaarsdag 2019

Dinsdag

1 januari

1

 

 

 
Lees meer »

Elk jaar, in december, presenteert het Amerikaanse bedrijf Pantone® de kleur van het volgende jaar. Deze kleur laat je zien wat trendy wordt in de wereld van design, interieur en natuurlijk de sierteeltsector. De kleur van 2018 is Ultra Violet. Pulcher Painted presenteerd Painted Violet!

 
Naast onze natuurlijke gekleurde paarse soorten, bieden wij ook de mogelijkheid van Painted Violet.
 
pulcher_phalaenopsis_paars_trend.jpg
 
 
Het is een paars tint met een blauwige ondergrond die onze bewustzijn en potentie naar een hoger level brengt, volgens de directeur van Pantone®.

” We leven in een tijd die creativiteit en verbeeldingskracht vereist. Het is dit soort inspiratie die tekenend is voor Pantone 18-3838 Ultra Violet, een paars op basis van blauw die ons bewustzijn en potentieel naar een hoger niveau tilt. Van het ontdekken van nieuwe technologieën en al het nieuws in het heelal tot artistieke expressie en spiritualiteit, Ultra Violet “lights the way to what’s yet to come”. 

– Leatrice Eiseman | executive director of the Pantone Color Insitute

bron:https://www.pantone.com/

Lees meer »