Home » Trends 2018

Trends 2018

Gepubliceerd op 18 november 2017 om 11:14

Bloemenbureau Holland verzorgt de consumentenpromotie van bloemen en planten in diverse Europese landen. De huidige tijdgeest heeft het bloemenbureau vertaald naar drie stijltrends. Deze werden gepresenteerd op de RoyalFloraHolland Trade Fair. Lees verder >>>

Stijltrend Punk Rebooted
 
In het interieur leidt deze trend tot stoere binnenruimten met een anarchistische uitstraling. Producten met scherpe vormen en ruwe, industriële materialen zijn samengesteld uit onderdelen van andere producten. Ze krijgen hierdoor een recycled karakter. Ook met bloemen en planten wordt op onorthodoxe manier omgegaan, bestaande regels over gebruik en toepassing zijn irrelevant.
IMG_41381.jpg
 
Stijltrend Re-assemble
 
Door een explosie van creativiteit ontstaat een frisse, nieuwe vormentaal. Ongedwongen en gemakkelijk, alles kan worden gecombineerd en vervangen, voor steeds weer een andere, speelse uitstraling. Bloemen en planten spelen een creatieve rol; hang een boeket bijvoorbeeld eens op. Arrangementen zijn luchtig en bestaan uit losse onderdelen.
 
IMG_4140.png
 
Stijltrend Romance 3.0
 
In het interieur combineren we warme kleuren met dessins. Alles lijkt bewerkt te zijn en geïnspireerd op het florale. Rijke materiaalcombinaties geven een decadente uitstraling. Bloemen en planten worden overvloedig gebruikt, we zien warme kleurcombinaties, grote bloemvormen, volle boeketten. En grote planten, zowel bloeiend als groen, soms met een exotische uitstraling. Arrangementen lijken op te gaan in de achtergrond, zo vecht het dessin van het behang om de aandacht met een plant.
 
IMG_4141-1.jpg
 

«   »