Home » Nieuws

Geel

How wonderful the colour Yellow is. It stands for the sun. - Vincent van Gogh. Geel een opvallende en vrolijke kleur, een trendkleur in het voorjaar en de zomer van 2018. Ook tijdens de TrendZ voorjaarseditie in Gorinchem kwam de kleur geel veelvuldig voor.

Lees meer »

Snij-Phalaenopsis verovert terrein

Deze periode is voor de sierteeltsector bijzonder druk. Internationale Vrouwendag en Britse Moederdag vallen dit jaar in dezelfde week. De snij-phalaenopsis verovert langzaam maar zeker terrein op deze feestdagen. Een vrouwelijke, sierlijke bloem die prachtig is in zijn eenvoud.

Lees meer »

Stijltrend romance 3.0

In het interieur combineren we warme kleuren met dessins. Alles lijkt bewerkt te zijn en geïnspireerd op het florale. Rijke materialen, exotische uitstraling. Een stijltrend die past bij de exotische snij-phalaenopsis.

Lees meer »

Niet- en bijzondere veildagen 2018

We veilen van maandag tot en met vrijdag. Rond feestdagen zijn er een aantal niet-veildagen. U vindt ons aanbod tevens op Floramondo. Ook een VMP koppeling behoort tot onze mogelijkheden. Wanneer u vóór 7.00 uur besteld, worden de dozen diezelfde dag bij u in de box geleverd op de veiling Aankomst 12.30 u in Aalsmeer, 13.30 u in Naaldwijk Op onderstaande feestdagen in 2018 wordt niet geveild. >>>>

Lees meer »

Pantone Color of the Year 2018: Ultra Violet

Elk jaar, in december, presenteert het Amerikaanse bedrijf Pantone® de kleur van het volgende jaar. Deze kleur laat je zien wat trendy wordt in de wereld van design, interieur en natuurlijk de sierteeltsector. De kleur van 2018 is Ultra Violet. Pulcher Painted presenteerd Painted Violet!

Lees meer »